Θεραπεία Ζεύγους - Georgia Karadoulama
493
page-template-default,page,page-id-493,page-child,parent-pageid-335,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Θεραπεία Ζεύγους

Θεραπεία Ζεύγους

Η θεραπεία ζεύγους απευθύνεται σε ζευγάρια τα οποία έχουν ανάγκη να βρουν μια διέξοδο στις δυσκολίες που έχουν προκύψει στις σχέσεις τους.

  • Στη θεραπεία ζεύγους προσφέρεται ένας ασφαλής χώρος για να εκφραστούν οι δυσκολίες, οι διάφορες οπτικές αλλά και οι επιθυμίες των δυο συντρόφων.
  • Ο θεραπευτής-σύμβουλος γάμου έχει σαν στόχο να ακουστούν οι ανάγκες, οι επιθυμίες αλλά και τα αιτήματα και των δύο συντρόφων με σκοπό να αποκατασταθεί ο διάλογος ανάμεσα στο ζευγάρι.
  • Το ζευγάρι μπορεί να συνειδητοποιήσει πράγματα που συνειδητά ή ασυνείδητα να μην τα έβλεπε μέσα στο γάμο ή στη σχέση.
  • Ο σύμβουλος γάμου βοηθάει το ζευγάρι να ανακαλύψει την προτιμότερη λύση για τη σχέση ή το γάμο του ζευγαριού.Δεν υποστηρίζεται η συνέχιση ή η λύση ενός γάμου ή μιας σχέσης αλλά ο θεραπευτής ακολουθεί το ζευγάρι στις αποφάσεις του διευκολύνοντας την απόφαση που θέλει το ίδιο να πάρει.
  • Οι συναντήσεις με το θεραπευτή γίνονται συνήθως ανά δυο εβδομάδες και η συνολική διάρκεια της θεραπείας κυμαίνεται ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Φυσικά και εδώ ισχύει το απόρρητο.
Copyright 2016 © - Powered by mybusiness360