Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία - Georgia Karadoulama
538
page-template-default,page,page-id-538,page-child,parent-pageid-335,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία

Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία

Η οικογενειακή θεραπεία είναι το είδος θεραπείας που απευθύνεται σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Εδώ γίνονται συνεδρίες με όλη την οικογένεια ή με όσα μέλη θέλουν ή μπορούν να βρίσκονται στη θεραπεία.

  • Στην οικογενειακή θεραπεία θεραπευτής και οικογένεια αντιμετωπίζουν καταστάσεις κρίσης ή αλλαγής που συμβαίνουν μέσα σε μια οικογένεια όπως δύσκολες οικογενειακές σχέσεις, δυσκολίες συμπεριφοράς παιδιών, ψυχολογικά συμπτώματα κάποιου μέλους ,διαζύγιο, πένθος, κάποια ασθένεια, η γέννηση ενός παιδιού κ.α.
  • Στην οικογενειακή θεραπεία ενδυναμώνεται η επικοινωνία μεταξύ των μελών της οικογένειας αφού ο θεραπευτής εστιάζει στις σχέσεις μεταξύ των μελών αλλά και στο πώς ερμηνεύει η οικογένεια αυτά που συμβαίνουν.
  • Στόχος εδώ είναι η αντιμετώπιση των δυσκολιών της οικογένειας και η διατήρηση της ψυχικής υγείας όλης της οικογένειας αφού τα μέλη αναζητούν νέους τρόπους επικοινωνίας που να βελτιώνουν τις σχέσεις τους.
Copyright 2016 © - Powered by mybusiness360