Βιογραφικό - Georgia Karadoulama
334
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-334,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Βιογραφικό

Σπουδές και εκπαίδευση της ψυχολόγου

H Γεωργία Καραδουλαμά σπούδασε Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στη Σχολική και Κλινική Ψυχολογία. Εκπαιδεύθηκε στη Συμβουλευτική Ψυχολογία στο κέντρο Ε.Κ.Α.Ψ.Υ., Εταιρία για τον Κοινωνικό Αποκλεισμό και τη Ψυχική Υγεία.

 

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τετραετές πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών στην Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Συστημικής Σκέψης και Ψυχοθεραπείας.

Εργασιακή εμπειρία της ψυχολόγου

Τα τελευταία επτά χρόνια αναλαμβάνει γονείς, ενηλίκους, παιδιά και ζευγάρια σε ατομική και οικογενειακή θεραπεία με στόχο την συμβουλευτική, την ψυχολογική υποστήριξη αλλά και τη θεραπεία για θέματα άγχους, φοβίας, κατάθλιψης, κρίσης πανικού, ανορεξίας-βουλιμίας, πένθους, προβλήματα σχέσεων καθώς και πολλών άλλων προβλημάτων που απασχολούν τον καθένα μας.

 

Έχει εργαστεί στην ελληνική αστυνομία στα κέντρα μεταναστών και συνεργάζεται με μεγάλο εκπαιδευτικό όμιλο φροντιστηρίων ξένων γλωσσών καθώς και με δυο αθλητικούς συλλόγους όπου εκτός από συνεργάτης και σύμβουλος τους, παραδίδει σεμινάρια σε γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς για θέματα όπως τη βία στα σχολεία, την κρίση στην οικογένεια κ.τ.λ.

Κοινωνικό Έργο

Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.) και της Συστημικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Β.Ε.) και παρακολουθεί με μια ομάδα περιστατικά ψυχοθεραπευτικά που αφορούν οικογένειες που βρίσκονται σε κρίση και χρίζουν άμεση αντιμετώπιση.

Κλείστε ραντεβού με την Ψυχολόγο
Copyright 2016 © - Powered by mybusiness360